* FINE TING * HAGEN MIN * GAMMELT OG NYTT * SELVGJORT OG VELGJORT *

lørdag 11. februar 2012

Hybelkaninenes hovedkvarter


 Lørdag er gjør-dag, eller ikke-gjør-dag om det passer bedre. Julla og jeg har subba oss til byen for å kjøpe hårfarge. Subbingen skyldes for store Uggs. Men siden jeg nå har blitt avhengig av å ha saueskinn rundt føttene hadde jeg ikke noe valg enn å ta dem på. En mulighet er jo å putte på x-antall sokker. Så jeg handlet tre fem-pakk med sokker på Cubus sånn at jeg kan få større føtter.Vel hjemme fikk ungen farga  bort utvokste blekestriper tilbake til naturlig mørkeblondt hår. I butikken ville hun helst velge en pakke med platinablondt blekemiddel, men siden hun ikke har fyllt ti år ennå har heldigvis mamman vetorett.

Et annet sted vi har sauesiknn er på soverommet. Siden hunden har begynt å røyte igjen må jeg vaske over gulvene anhver dag, og på min ferd med langkosten rundt dobbeltsenga kom jeg på at det kan være lurt å ta en tørn bak kista også. Det sto for meg at det var en stund siden den plassen så dagslys. 

Det var der hybelkaninenes lune hovedkvarter ble avslørt. Halvtørr mopp kom til kort, her måtte støvsugeren fram. Jeg ble brått støvdottenes brutale demolition-woman, men det skjedde helt uten medfølelse eller redningsaksjoner. Redet er lagt i ruiner og jeg tviler på at så mye som ett lite fnugg overlevde!

Det var nok gjøre-gjøre for i dag. Nå er det ikke-gjøring som skal gjennomføres.2 kommentarer:

Tante Mimmi sa...

Hærlegt! ;)

Men...noko ar skjedd...dei har rømt frå hovedkvarteret og havna HER....du får dei att om 14 dagar!;)

Kos dåke med ingenting!
God helg!

salige lavendel sa...

Haha, ja det finnes nok et arnested for hybelkaniner i de fleste hjem tenker jeg. Godt de ikke er farlige...bare litt stygge. Håper hårfargeprosjektene blir vellykket. Kan da virkelig skjønne at hun vil ha blondt hår! (Hilsen en blondine =)