* FINE TING * HAGEN MIN * GAMMELT OG NYTT * SELVGJORT OG VELGJORT *

lørdag 3. mars 2012

Knaggelicious!
Nye knagger in da house. Orden på nesten alle skjerf. Lett å se hvilke farger jeg liker :)

Det er et sånnt klassisk spørsmål; hva har du på  nattbordet ditt? Jeg har ofte hatt lyst til å bli stilt akkurat dette spørsmålet. Før jeg rydda i dag var dette hva jeg fant: To spiker, en bit til drillen, fem hårspenner, syv hårstrikker, tre kort (morsdag, bursdag og takk for nå og god ferie fra kollega) fem bøker, tretten blader, fire knapper, et sølvarmebånd og noen halspastiller.Siden det er en liten stol som gjør nattbordnytten, skjønner alle at det var rimelig trangt om plassen, og ja, noe lå også på gulvet!


Da Juliane fikk en sånn merkelapp-maskin for flere år siden, klistret hun opp navneskilt til alle rom i huset. Disse to henger på soveromsdøra vår slik at det ikke er tvil om hvem som bor her :)

Avrunder med et alle tiders vårtegn. Gullbusken blomstrer! Ja, ikke ute da, men jeg tok en gren inn forrige uke og nå blomstrer den i herlig gult. Skjønt å se blomstring, gleder meg til mer. 
Den beste lørdagen er i dag!

1 kommentar:

Janne sa...

Så herlige bilder, liker stilen din altså:)
Likte at du har en stol som nattbord, den var jo så fin! Har nettopp ryddet soverommene, eller det var i forrige uke, så nå er det "bare" en lampe der. FØR rydding, er en annen sak...hehe:)

Så moro at du vil følge meg, men kan ikke se at du har lagt deg til(bare for å nevne det, liksom;))

Ønsker deg en herlig helg videre:)

Klem Janne:)