* FINE TING * HAGEN MIN * GAMMELT OG NYTT * SELVGJORT OG VELGJORT *

onsdag 26. november 2008

Årets adventskalenderDett var dett! Tidlig ferdig med adventskalenderen i år. Greit med alt som er unnagjort! Det er jo viktig å holde på tradisjonene i jula, jeg har laget kalender som denne hvert år vi har hatt barn: Stålkleshenger og pakker som henger på. Føler for en fornying så det skal bli fint å se hvordan andre lager sin verson : )

Pakkene har blitt pyntet på samme måte hvert år også. Silkepapir og sølvfolie med juleglansbilder og klistremerker. Ganske enkelt og greit.Det å skulle få en liten gave hver dag fram mot julaften, som jo er et gaveras av en annen verden for en seksåring, er litt ambivalent. Vil jo ikke ha blaserte barn? Inne i disse pakkene er det tyggis, hårstrikker, fargestifter og litt sminke fra HM, sjokolade på lørdag (det er morsome små julesjokolader på Nille). Lille julaften vanker det en film, Annie, som jeg vet har vært på ønskelista lenge.

Adventskalenderen har også sin faste plass selvfølgelig, på dørfestet mellom stuene.Each year I make a x-mas calendar for my daughter. It's important to keep up the traditions! Here is this years verson, quite similar as every year, actually : )

12 kommentarer:

Anka sa...

Så koselig! Enkelt lagt med alikevel så gjennomført og fint. Flinka!

HildeS. sa...

Hei hei.
Så koseleg adventskalender du har laga. Eg er ikkje komen så langt enno, men eit eller anna må eg vel få til i løpet av helga.
Nydelege hyller du hadde kjøpt til badet også.
Du har eit veldig koseleg bad, og golvet var heilt nydeleg:)
Ha ei fin veke, og i morgon er det helg,igjen.

belle-blanc sa...

So nice Adventskalender! A beautiful idea to hang the small packages on a clamp... Greetings Mira!

Siw sa...

Hei Marianne....fin kalender, jeg skal lage nå i helgen, kanskje jeg legger ut bilder av den :)
Ha en nydelig kveld

Smilla sa...

Takk for koselig hilsen. Nydelig adventskalender. Jeg holder på til mine to gutter, og den blir ikke like delikat og lekker som din. Bilder kommer :)

Marte sa...

for en nydelig kalender! Jeg skal lage en til søstra mi i år, men jeg tviler på at den blir like forseggjort. Se bloggen vår for en utfordring:)

Sanna sa...

Å sånn en utrolig søt og ikke minst spennende julekalender. Den kunne jeg godt tenke meg å være mottaker av......, men jeg regner med den er forbeholdt noen andre !?! Så skikkelig flott ut i alle fall. Øsnker deg en fin og varm adventstid.

Synnøve sa...

Ååå, den var rett og slett kjempefin synes jeg :D Synes ikke du trenger fornyelse der ;) Jeg og min kjære har en felles adventskalender til hverandre vi, hihi... 12 gaver til hver, men med streng beskjed om at det bare skal være småtteri ja, greit å ikke overdrive, dyrt blir det jo også...! Kan tenke meg hun gleder seg til å begynne på den :) Ha en herlig helg! Synnøve

prinsessa sa...

For en nydelig kalender. Her har jeg ikke fått pakket inn gavene enda men de er klare. De ligger laaaaaangt inni kleskapet vårt og bare venter på å få papir på. Ha en fin lørdag og en flott første advent. Masse klemmer fra Elin:O)

Minelly sa...

åh for en herlig julekalender,så koselig!

Dilldall-Nina sa...

Hei! Takk for kommentar inne på bloggen min. Alltid hyggelig med nye fjes. Tror ikke jeg har vært inne på bloggen din før - men nå er jeg HER - og på selveste 1. advent :0). Ser vi har brukt samme "advenstskalendermal" med kleshenger. Din var så dus og vakker og vinterlig. Ungene her i heimen på 12 og 11 gleder seg barnslig til i morgen tidlig da de skal åpne første pakke :D. Selv skjønner jeg ikke helt at det er desember i morgen...allerede.

Fru P. sa...

Fantastisk lekkert med den kleshengeren. Genialt! Ha en fin uke!