* FINE TING * HAGEN MIN * GAMMELT OG NYTT * SELVGJORT OG VELGJORT *

søndag 30. november 2008

Mariannes Makeri

En ny veske har sett dagens lys, denne gang med en staselig kronhjort omringet av lampeskjermblonder. Vesken er av tovet ull og ligger til salgs i Mariannes Makeri, min egen bittelille mini butikk med svært begrenset vareutvalg som herved er lansert!

Huset fult av alskens keramikk, og det råder et stort behov for å få ting ut. Vil noen handle av meg er det hyggelig, det er nemlig grenser for hvor mange ganger jeg kan gi div keramiske krumspring til venner og familie! Keramikkhjertene går unna før jul : )
Jeg har fått mange henvendelser om å lage vesker med og uten barnebilder. Kjempehyggelig med respons. Om flere vil bestille er det mulig å gjøre det via Makeriet eller aller helst via mail.
Jeg har lager en knapp i margen til Makeriet mitt. Der vil jeg legge ut nye ferdige produkter, eller det går an å bestille fra eksemplene.
Se det, så har jeg blitt kremmer. Det hadde vel ingen trodd ; - )

I'm introducing the smallest shop there is: Mariannes Makeri. Since our house is packed with my ceramics, it would be nice to sell some of it out. I also make knitted bags and will offer them as well.

7 kommentarer:

lise sa...

Kjempeflott liten butikk, får håpe det går så det ryker!

mali-mo sa...

JO for tenk at det hadde jeg trodd nemlig!!!! Hihihi. Jeg synes du lager nydelig keramikk, og det er klart at vi er mange som vil ha den i våre egne hjem! Så jeg syns det er så flott at du har skjønt det og åpnet en liten kremmerbu ;)Gratulerer med åpningen, og vesken var tøff!!!!

Mia sa...

Hallo!!!
Takk for hyggelig hilsen!!
Så utrolig fine ting du lager.
Hadde vært veldig hyggelig om du tar turen innom og hilser på en gang du er i sentrum. :)
Ha en fantastisk uke!!
Mia

aase sa...

Morsomme ting du lager!!! Keramikk er in for tiden, så der burde det gå unna!!!

Kathrine sa...

Wow! Hvor mye tar du for de flotte fatene dine med røde føtter? Er interessert i å kjøpe jeg ja:-) De var fine og uttrykksfulle.

:-)

Kathrine sa...

Ups. nå så jeg den andre bloggen din, butikken:)

Marias skriblerier sa...

Såååå kul veske!!!!!